29.5.2019 Hallintoviranomaisen tietoiskut välittäville toimielimille klo 12:30 - 15:00

Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelman hallintoviranomaisena toimiva työ- ja elinkeinoministeriö järjestää rakennerahastojen välittäville toimielimille suunnattuja tietoiskuja, ajankohtaista rakennerahastoissa, 29.5.2019 iltapäivällä klo 12.30 alkaen. Tilaisuuden juontajana toimii Hanna Liski-Wallentowitz.

Ohjelma:

12.30 Tilaisuuden avaus, tulevan ohjelmakauden valmistelun tilanne – Johanna Osenius

12.45 Hankkeiden sulkeminen ja uudelleen budjetointi – Kaisa Saarinen
Video saavutettavuudesta – Maria Laaninen

13.10 Paikan päällä varmennukset – Kati Heiska
Tuloja tuottavien hankkeiden jälkiseuranta – Kaisa Saarinen
Pysyvyyden jälkiseuranta – Kati Heiska
Jatkotoimenpiteet – Nina Järvensivu

14.20 Petostentorjunta – Kaisa Saarinen

15.00 Tilaisuuden päätös

Facebook Twitter Whatsapp

TALLENTEET

2019-02-26 TEM:n virkamiespuheenvuoro työmarkkinoista julki

Työ- ja elinkeinoministeriö julkaisee tulevan vaalikauden työ- ja elinkeinopolitiikan lähtökohtia käsittelevän virkamiespuheenvuoron Puheenvuorossa avataan tulevan vaalikauden työllisyyden ja elinkeinopolitiikan kehitysnäkymiä ja keskustellaan keskeisistä työmarkkinoiden kysymyksistä sekä niihin liittyvistä ratkaisuehdotuksista.

Tilaisuuden avaa kansliapäällikkö Jari Gustafsson. Työmarkkinanäkemyksen esittelee osastopäällikkö Antti Neimala. Tilaisuuteen osallistuvat myös ministeriön keskeiset työ- ja elinkeinopolitiikan asiantuntijat. Tilaisuudessa on varattu aikaa median kysymyksiin ja haastatteluihin.

Työmarkkinanäkemys on ensimmäinen osa työ- ja elinkeinoministeriön virkamiesnäkemystä. Maaliskuussa julkaistaan energia- ja ilmastopolitiikkaosuus. Myöhemmin julkaistaan myös ministeriön kokonaisnäkemys tulevan hallituskauden näkymiin. Siinä nostetaan esiin edellä mainittujen lisäksi myös muun muassa tuottavuuteen ja innovaatiopolitiikkaan liittyvät kysymykset.

SUORA LINKKI