UPCOMING LIVE BROADCAST

-

1614859200

4.3.2021 Sähkötekniikan päivä Aalto-yliopistossa

Testaa katselulaitteesi ennen webinaarin aloitusta. Kun saat kuvan näkymään ja äänen kuulumaan, katselulaitteesi on kunnossa.

Tervetuloa virtuaaliseen Sähkötekniikan päivään tutustumaan alan opiskeluun ja uramahdollisuuksiin

Miten sähkötekniikka liittyy avaruuteen, terveydenhoitoon, liikenteeseen tai musiikkiin? Miten alan asiantuntijat ehkäisevät ilmastonmuutosta ja parantavat ihmisten hyvinvointia? Tervetuloa virtuaaliseen Sähkötekniikan päivään kuulemaan lisää!

Tässä Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun järjestämässä virtuaalitapahtumassa esitellään alan opintoja, tutkimusta ja uramahdollisuuksia. Vierailemme muun muassa avaruustekniikan laboratoriossa, missä on valmistunut Suomen ensimmäinen satelliitti sekä akustiikan laboratoriossa, missä sijaitsee Suomen hiljaisin paikka.

Virtuaalitapahtuman aikana on mahdollista kysyä lisää opiskelusta ja sähkötekniikan eri aloista. Mukana alaa esittelemässä on joukko koulumme opettajia sekä opiskelijamme Emmaleena, Antti ja Reetta. Kysymyksiä voi esittää tämän sivun chatboksin kautta. Keskustelulle on varattu aika jokaisen videoesittelyn jälkeen, joten kysy rohkeasti.

Tule mukaan torstaina 4.3.2021 klo 14–15.45!

Lue lisää Sähkötekniikan korkeakoulun opinnoista:
https://www.aalto.fi/fi/sahkotekniikan-korkeakoulu/opinnot

Seuraa Sähkötekniikan korkeakoulua Instagramissa:
https://www.instagram.com/aaltoelec/

Korkeakoulujen yhteishaku suomen- ja ruotsinkielisiin kandidaattiohjelmiin 17.–31.3.2021. Tutustu opintoihin Aalto-yliopistossa:
https://www.aalto.fi/fi/opiskelu-aallossa

No messages. Send yours!

SEND MESSAGE

Nickname:

Facebook Twitter Whatsapp

UPCOMING EVENTS

RECORDED EVENTS

2021-02-19 Aalto ARTS Annual Review

Coming up:
Department highlights: architecture, media, design, art and film
Awards, prizes and surprises.

Stay tuned!

DIRECT LINK