Testisivusto

Tämän sivun avulla voit testata lähetystekniikan toimivuutta katselulaitteellasi. Tällä verkkosivulla testataan katselulaitteen toimivuus, varsinainen webinaari ei näy tällä sivulla. Kun kuva näkyy ja ääni kuuluu vähintään minuutin ajan, katselulaitteesi on kunnossa webinaarin seuraamiseen. Kun olet testannut laitteesi toimivuuden, PALAA TAKAISIN varsinaiselle lähetyssivulle.

Ohjeet varsinaisen lähetyksen seuraamiseen:

1. Katselulaite kuntoon. Mikäli olet tehnyt tietokoneellasi paljon erilaisia asioita etkä ole käynnistänyt konettasi uudelleen pitkään aikaan, kannattaa tehdä uudelleenkäynnistys. Tietokoneesi vapautuu tällöin muusta kuormituksesta. Suosittelemme, ettet käyttäisi webinaarin aikana kovin paljon muita toimintoja, jotta et rasita konettasi liikaa.

2. Verkkoyhteys. Käytä internetyhteyttä, jonka tiedät toimivan hyvin. Emme suosittele VPN-yhteyksien käyttämistä.

3. Verkkoselain. Käytä webinaarin katsomiseen muuta kuin Internet Explorer -selainta. Hyviä selaimia ovat esimerkiksi Chrome, Firefox tai Mac-käyttäjillä Safari. Tietokoneen lisäksi voit katsoa lähetystä myös mobiililaitteellasi, kuten puhelimella tai padilla.

4. Katselun aloittaminen. Aloitamme testikuvan ja -äänen noin 30 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Kun testikuva ja -ääni alkaa, ilmoitamme asiasta sivun oikeassa laidassa olevalla chat-seinällä.

5. Yhteydenpito. Voit lähettää tilaisuuden aikana viestejä tilaisuuden järjestäjälle chat-seinän kautta, mikäli toiminto on otettu käyttöön. Kirjoita sivun oikeassa laidassa olevaan viestikenttään nimimerkkisi ja viestisi. Paina LÄHETÄ-painiketta. Lähettämäsi viesti tulee joko samantien kaikkien katsojien nähtäväksi tai menee moderoijan hyväksyttäväksi.

Yleisimmät kysymykset:

Kuva näkyy, mutta ääni ei kuulu, mitä teen?
Tarkista aluksi, saatko muutenkaan ääntä kuuluviin tietokoneestasi. Kokeile soittaa esimerkiksi Youtube-videota. Kun saat äänen kuulumaan muutoinkin, mene hiirellä linkissä olevan videokuvan päälle. Videokuvan vasempaan alalaitaan nousee kaiuttimen kuva, josta voit säätää äänenvoimakkuutta.

Kuva ei näy lainkaan, mitä teen?
Käytä muuta selainta kuin Internet Explorer. Suositeltavia selaimia ovat Chrome, Firefox tai Safari. Tiukat palomuurit voivat myös estää lähetyksen katsomisen.

Kuva pätkii, mitä teen?
Sulje muut toiminnot tietokoneeltasi. Päivitä selain painamalla F5-painiketta ja paina play-painiketta uudelleen. Käytä muuta kuin VPN-yhteyttä.


Antoisaa katseluhetkeä!

Ylläpitäjä | 1678360478

Tämän testisivun avulla voit testata lähetystekniikan toimivuutta katselulaitteellasi, varsinainen webinaari ei näy tällä sivulla.

LÄHETÄ VIESTI

Nimimerkki: