SUORA LÄHETYS - 1489046400

Toimivampaan Suomeen hallinnon pysyvällä toimintatapamuutoksella

Lähetys alkaa 1489046400 .

?
?
?
?
päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Valtiovarainministeriön järjestämässä seminaarissa pohditaan tulevaisuuden hallintoa ja tutustutaan uusiin toimintatapoihin. Keskushallinnon uudistus kokoaa hallituksen reformeissa ja kärkihankkeissa tehtävää kehittämistyötä valtioneuvoston ja valtionhallinnon yleiseksi toimintatapamuutokseksi.

Tilaisuuden ohjelma

TALLENTEET

2017-02-17 Digitalisoinnin Pelikirja -kickoff-tilaisuus (aamu)

Seuraavaksi työnämme on Digitalisoinnin Pelikirja – Yhteinen pelitapa yhteiskuntamme digitalisointiin. Tähän työhön tarvitsemme myös Sinut! Digitalisoinnin Pelikirja on tärkeä osa rakenteilla olevaa Suomidigi.fi-kokonaisuutta. Digitalisoinnin Pelikirja auttaa rakentamaan julkiset palvelut asiakaslähtöisiksi ja ensisijaisesti digitaalisiksi. Sen avulla luomme yhteisen pelitavan kehityshankkeille sekä tarjoamme konkreettisia työkaluja ja parhaita käytäntöjä kehittämishankkeiden onnistuneeseen läpiviemiseen digitalisoinnin periaatteiden mukaisesti.

Tilaisuuden alustaa nuorten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jussi Ahokas, joka valmensi Suomen viime keväänä alle 18-vuotiaiden maailmanmestariksi. Jussi tulee kertomaan Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelikirjasta keskustelumme pohjaksi. Tätä alustusta et halua ohittaa!

SUORA LINKKI