TALLENTEET

2022-05-15 Jos et syntynyt kastikelusikka suussa, nyt on sinun tilaisuutesi

Testaa katselulaitteesi ennen webinaarin aloitusta. Kun saat kuvan näkymään ja äänen kuulumaan, katselulaitteesi on kunnossa.

Keittiömestari Henri Alén ja italialaiskokki Samuel Suriano johdattavat sinut kastikkeiden iloisesti roiskahtelevaan maailmaan. Hyppää mukaan verkkoliveen su 15.5. klo 14 ja valmistaudu ottamaan vastaan kehut mestarien johdolla tekemästäsi ateriasta. Tilaisuuden juontajana on Diili-ohjelmastakin tuttu kokki Sirly Ylläsjärvi.

Alénin Fiasco?-ravintolasta lähetettävässä #kastikemestari-livessä valmistetaan kolmen ruokalajin herkullinen sunnuntaimenu:

Antipasti: Kevätvihanneksia Bagna-cauda ja Nduja-salsa rosso
Primo: Aito bolognese & tagliatelle
Secondo: Lohta ja parsaa choron kastikkeella

Tilaisuus kestää noin 1 ½ tuntia, jonka aikana ehdit hyvin valmistamaan koko menun. Voit myös valmistaa vain jotkut osat menusta nyt liven aikana ja muut herkut myöhemmin mestarien opeilla, sillä tallenne on katsottavissa tiistaista 17.5. lähtien saman linkin kautta.

Valmistaudu liveen varaamalla raaka-aineet esille ennen liven alkua. Reseptit tulivat sinulle sähköpostilla. Ne löytyvät myös täältä: https://mutti-parma.com/fi/kastikemestari/

Voit lähettää kysymyksiä ja kommentteja koko tilaisuuden ajan oheisen chat-ruudun kautta.

Tervetuloa kastikkeiden kiehtovaan maailmaan!

Emma Vuorenmaa
Mutti


www.mutti-parma.fi

#kastikemestari
@muttinordics

SUORA LINKKI