Lähetys on päättynyt.

Maakuntauudistuksen alueellinen esittely- ja keskustelutilaisuus Kuopiossa 29.8.2016

Maakuntauudistuksen myötä monialaiset kansanvaltaisuuteen perustuvat maakunnat aloittavat toimintansa 1.1.2019. Uudistuksessa kootaan saman järjestämisvastuun alle osa nykyisin maakunnallisesti tai yli kuntarajojen järjestettävistä tehtävistä. Uudistuksen keskeisin sisältö on ELY-keskusten, TE-toimistojen, maakuntien liittojen, pelastustoimen ja eräiden kuntien tehtävien järjestämisvastuun siirtäminen uusille maakunnille ja valtion aluehallintovirastojen uudistaminen.

Valtiovarainministeriö järjestää maakuntauudistuksen aluetilaisuuksia jokaisessa maakunnassa 18.8 – 3.10.2016. Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläisen lisäksi aluetilaisuuksiin osallistuu muutosjohtaja Pauli Harju.

Maakuntauudistus muuttaa aluehallinnon toimintaa merkittävästi ja tilaisuuksissa keskustellaan lakiluonnosten sisällöstä ja uudistuksen etenemisestä maakunnissa.

Tilaisuuksista yksi, Pohjois-Savon maakunnan tilaisuus Kuopiossa 29.8.2016, videoidaan suorana lähetyksenä. Sen tallenne on katsottavissa myöhemmin alueuudistus.fi –sivuilla.

Ei viestejä. Lähetä omasi!

LÄHETÄ VIESTI

Nimimerkki:

TALLENTEET

2018-11-22 Data- ja analytiikkaosaajat: Tekstianalytiikka

Tilaisuuden ohjelma:

Tilaisuuden avaus

Tekstianalytiikalla kohti tekoälyä
Kaisu Ikonen, Trafi

Teksti numeroiksi jo tänään ja tilastoiksi tulevaisuudessa
Jukka Kärkimaa, Tilastokeskus

Edistyneiden tekstianalyysimenetelmien hyödyntäminen teollisuudessa
Tuomas Ritola, Selko.io

Tietokirin ajankohtaiset
Eeva Penttilä & Juho Jyrkiäinen, Valtiokonttori

SUORA LINKKI