2022-03-08 Digiturvakatsaus ekstra klo 15–16: Miten digitaalinen turvallisuusympäristö on nyt muuttunut?

Turvallisuustilanne on muuttunut nopeasti Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Tällä on merkittäviä vaikutuksia myös digitaaliseen toimintaympäristöön. Uhkatilanteen muutos edellyttää riskienhallinnan, varautumisen ja jatkuvuudenhallinnan uudelleen arvioimista ja päivittämistä. Mitä organisaatioiden johdon, digiturvallisuuden asiantuntijoiden ja meidän kaikkien tulisi nyt tietää? Miten voimme toimia digiturvallisesti muuttuneessa tilanteessa?

Digiturvakatsaus ekstrassa aiheesta keskustelevat kyberturvallisuuden työelämäprofessori Jarno Limnéll Aalto-yliopistosta ja tietohallintojohtaja Ari Uusikartano ulkoministeriöstä. Haastattelijana toimii johtava erityisasiantuntija Kimmo Rousku Digi- ja väestötietovirastosta.

Webinaari on suunnattu erityisesti organisaatioiden johdolle sekä digiturvan, tietohallinnon ja ICT:n asiantuntijoille, mutta kaikki digiturvasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua. Tilaisuuden aikana voit esittää kysymyksiä ja kommentteja chat-seinän kautta.

Annathan meille palautetta, jotta voimme kehittää webinaarejamme: https://www.menti.com/dqdtigvdna

Suoran lähetyksen jälkeen löydät tallenteen tältä samalta sivulta.

Suora lähetys myös Youtubessa.

Tiedustelut: digiturva@dvv.fi tai tilaisuuden tuottaja Kimmo Rousku (etunimi.sukunimi@dvv.fi)

SUORA LINKKI