2023-06-05 Sujuva Suomi: Digiunelmista totta – keiden visiot vauhdittavat digitalisaatiota?

Testaa katselulaitteesi ennen webinaarin aloitusta. Kun saat kuvan näkymään ja äänen kuulumaan, katselulaitteesi on kunnossa.

5.6.2023 Sujuva Suomi -tilaisuuden aiheena ovat digiunelmat ja se, kenen visiot vauhdittavat digitalisaatiota. Tilaisuudessa aiheesta keskustelevat Helsingin sanomien toimittaja Niclas Storås, johtaja Veera Heinonen Sitrasta ja Tampereen kaupungin tietohallintojohtaja Maria Nikkilä. Tilaisuuden juontaa Anna-Riitta Lund Digi- ja väestötietovirastosta.

Digitalisaatio on mahdollisuuksien kenttä, jonka avulla tehdään sujuvampaa arkea. Konkreettisesti digitalisaation tekeminen on unelmia ja toimistohommia – niin teknologiaa kuin kulttuurin muutosta. Mutta keiden visiot ohjaavat digitalisaatiokehitystä? EU:n, digijättien vai kansalaisten? Millaisia mahdollisuuksia ja riskejä ne kantavat mukanaan? Entä mitä Sujuvan Suomen vieraat haluavat digitalisaation mahdollistavan ja miten, jos kuvitellaan, että digitalisaation avulla kaikki on mahdollista?

Voit kysyä ja kommentoida aihetta tilaisuuden aikana tällä sivulla näkyvän chatin kautta. Juontaja esittää muutaman chatin kautta tulleen kysymyksen keskustelijoille. Twitterissä kannustamme käyttämään aihetunnistetta #SujuvaSuomi.

SUORA LINKKI