Lähetys on päättynyt.

11.3.2024 UUSI OSOITE

Sujuva Suomi -lähetyksellä on nyt uusi osoite. Katso lähetystä täältä: https://live.mediaserver.fi/dvv-sujuva/sujuva-suomi

TALLENTEET

2023-12-04 Sujuva Suomi -keskustelu: Millainen on digitaalisen Suomen suunta?

Testaa katselulaitteesi ennen webinaarin aloitusta. Kun saat kuvan näkymään ja äänen kuulumaan, katselulaitteesi on kunnossa.

Tilaisuudessa aiheesta keskustelevat Sitran yliasiamies Atte Jääskeläinen, VTT:n strategiajohtaja Laura Juvonen ja johtaja Mikko Pitkänen Digi- ja väestötietovirastosta. Tilaisuuden juontaa Joonas Aitonurmi Digi- ja väestötietovirastosta.

Suomi on digitalisaation kärkimaita, mutta miten onnistumme myös pitämään kärkipaikkamme? Digitaalinen infrastruktuuri, kilpailukyky ja edelläkävijyys vaativat panostuksia. Samanaikaisesti toimintaympäristö on kompleksinen ja aika vaativa. Miltä näyttää lähivuosien digitaalisen Suomen suunta? Mitä Suomella olisi tarjota eurooppalaisiksi ratkaisuiksi? Mitkä ovat valttikorttimme luottamuksen ja yhteistyön edistämiseksi?

Voit kysyä ja kommentoida aihetta tilaisuuden aikana tällä sivulla näkyvän chatin kautta. Juontaja esittää muutaman chatin kautta tulleen kysymyksen keskustelijoille. Sosiaalisen median kanavissa kannustamme käyttämään aihetunnistetta #SujuvaSuomi.

SUORA LINKKI